fbpx
Fotografiranje apartmana - Silvije Volaric
2140
post-template-default,single,single-post,postid-2140,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
fotografiranje-apartmana-fotograf_silvije-volaric-010

Fotografiranje apartmana

Dragi iznajmljivači apartmana,

fotografije apartmana vaš su glavni i osnovni marketing. Prepuštate li slučaju kako će fotografije izgledati? Da li sebe smatrate dovoljno dobrim fotografom i vaš mobitel dovoljnim alatom za taj posao? Vaši potencijalni gosti na badnju večer, u nekoj stranoj zemlji, dok vani pada snijeg, pregledavaju fotografije apartmana i odlučuju kojeg će bukirati za ljetovanje. U tom trenutku fotografije koje ste objavili jedini su vaš “mamac”. Želite li najbolju moguću, dovoljno dobru, osrednju ili lošu reklamu (fotografiju) – odabir je na vama. Između loših i vrhunskih fotografija u prosjeku se krije iznos u visini jednog dana najma vašeg aprtmana. Jeste li spremni toliko uložiti u biznis?

Profesionalni fotograf za apartmane nema samo bolji foto aparat od vas koji onda radi bolje fotografije, a nije tajna ni u fotoshopu i obradi. Pravi fotograf zna kako prikazati vaš smještaj u najboljem svjetlu. On zna što vašeg gosta interesira, što gost traži i kako razmišlja. Ne dobijete od profesionalca hrpu nabacanih fotografija, već dobijete nekolicinu u cjelinu povezanih fotografija – taman koliko treba – ni premalo ni previše – zaokruženu priču sa širom slikom i detaljima. Tko jednom iskusi uslugu profesionalnog fotografiranja apartmana, ne upušta se više u fotografiranje mobitelom.

Kad bi trebalo obaviti fotografiranje apartmana? U srcu sezone. Najjednostavnije je kad su uređeni, sat vremena prije nego uđu gosti u njih. Profesionalni fotograf za apartmane dočarati će ono veselje koje gost ugleda nakon što je stigao s dugotrajnog puta. Kad sparkira auto u dvorište. Kad umoran sjedne na terasu, digne noge i pogleda u daljinu. Kad mu zamiriši Jadran. Kad legne u sobu dok popodnevni povjetarac ljulja zavjesu i tako se igra suncem i sjenom. Želite li se oglašavati sa slikama fotografiranim u zimi, kad se kroz prozor vidi golo granje, u sobi sunca nema, a dvorište je bez cvijeća? Ne želite!

Niže se nalazi jedan moj primjer fotografiranog apartmana i pripadajućih plaža u blizini.

Ako ste zainteresirani za fotografiranje apartmana, kontaktirajte me telefonom 098/98 28 468 ili emailom silvije.v@gmail.com . Rado ću vas saslušati, reći svoje mišljenje i dati ponudu. Svaki iznajmljivač ima drukčiju priču, drukčija očekivanja i drukčije načine oglašavanja, a to onda znači različit posao i različitu cijenu. Uz fotografiranje u ponudi imam i video snimanje apartmana i izradu web stranica za apartmane.

S poštovanjem,

Silvije Volarić